Behavioral Targeting

Tracking en Behavioral Targeting

Een systeem voor tracking en targeting van content.

Behavioral Targeting

Wij biedden systeem waarmee doelgericht content of data vertoond/verwerkt kan worden dmv het bijhouden van gebruikersgedrag.

Content en data is een groot begrip, en de implementatie hiervan is zeer flexibel en kan worden gebruikt voor verschillende doelstellingen.

De meest voorkomende implementatie hiervan is bijvoorbeeld een banner of tekstlink op een website die aan de hand van een bezoekers profiel(segmentatie) gevuld word. Een andere mogelijke implementatie is dat aan de hand van geslacht andere kleuren gebruikt worden op de site en of app om de beste gebruikerservaring te geven.

We denken graag met u mee voor een maatwerk implementatie, en marketing opportunity's

Het loggen van gebruikersgedrag.

Dmv het volgen van bepaalde acties; zoals wanneer iemand een website pagina bezoekt, ergens op klikt of een product koopt kan een interesse profiel worden opgesteld.

De meest gangbare gegevens zijn o.a. geslacht, leeftijd en de zogenaamde 'tags' wat het meest overeenkomt en 'kernwoorden'

Hierbij op te merken dat dit profiel niet zo zeer duidelijk maakt wie die persoon is... maar wat de interesses zijn. Deze gegevens kunnen op de korte en lange termijn gebruikt worden om targeting/segmentatie toe te passen op content en data.

Een bekende implementatie met korte termijn data is een automatische e-mail met doelgerichte artikelen/producten die verstuurd word binnen het uur nadat een 'bekende' bezoeker op de site is geweest.

Website content inspectie en aanvullen van gegevens.

Om te weten welke interesse eigenschappen (tags, geslacht etc) een bepaalde website pagina heeft hebben wij een eigen 'crawler' gebouwd die uw site uitleest en eigenschappen koppelt aan de hand van bepaalde gegevens.

De meest gangbare informatie zoals taal en tags zijn gemakkelijk uit te lezen en te koppelen. Echter het detecteren van bepaalde gegevens is zeer complex en vergt een handmatige invoer.

Denk hierbij aan een pagina die content bevat voor mensen tussen de 20 en 25 en echt specifiek is bedoeld voor mannen. Dit is informatie die aangevuld moet worden aan de hand van menselijke controle.

Het is ook mogelijk dit systeem te implementeren op mobile applicaties. Deze applicaties hebben zelf geen website pagina, en kunnen dus ook niet uitgelezen worden door onze 'crawler'

Hiervoor hebben wij een duidelijke admin ontwikkeld om deze gegevens aan te vullen, en in het algemeen te beheren.

Verschillende platformen, applicaties en toepassingen; maar dezelfde persoonsprofielen.

Ons systeem is dusdanig flexibel dat het voor alle apparaten (tv, tablet, pc etc) toegepast kan worden dmv onze flexibele webservices.

Een interessant onderdeel hierbij is dat gebruikersgedrag van een specifiek persoon kan worden gelogd, over meerdere platformen, applicaties en toepassingen. En aan de hand daarvan kan weer doelgericht naar elke implementatie content/data verstuurd/verwerkt worden.

Dit geeft een krachtige crossmediale tool om uw marketingstrategie toe te passen.

Persoonsgegevens en privacy

Welke gegevens worden er bijgehouden en wat word er mee gedaan. Een zeer belangrijk en veelbesproken onderwerp.

Wij houden ons strikt aan de huidige wetgeving als het gaat om privacygevoelige gegevens. En wij zullen ons dan ook ten alle tijden inzetten om deze wetten na te leven en u te informeren over de laatste regelgeving.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn een dienstverlenend bedrijf dat een basis systeem levert om marketing (technische) implementaties te bouwen.

Inhoudende dat we ons richten op product ontwikkeling rondom het volgen van gebruikersgedrag; de verwerking van deze gegevens en het doelgericht targeten van data naar de eindgebruiker.

Wij doen, denken en maken maatwerkoplossingen en kijken graag of wij voor uw case een oplossing hebben.

Neem telefonisch contact op voor een afspraak! +31 (0)6 21 26 57 69